In de media

27 januari 2020 – Ik ben vereerd met een mooie recensie op Facebook van Eric Bos, journalist, auteur en beeldend kunstenaar.

12 september 2019 – Er is een leuk stukje over mijn werk en het ontvangen van de Prix de Norvège opgenomen in de Nieuwsbrief van Cultuurcoach Borger-Odoorn Jacolien Quarré.

9 juli 2019 – Op de facebookpagina van Cultuur Borger-Odoorn en op de facebookpagina van Hunebedcentrum zijn een persbericht geplaatst mét foto van het werk ‘Zwerfstenen’.

5 juli 2019 – Het Dagblad van het Noorden heeft een prachtig artikel geplaatst over de eindexamenwerken. Er is een foto van mijn werk ‘Zwerfstenen’ geplaatst.

23 juni 2019 – Na de afstudeerceremonie in de Martinikerk in Groningen, heb ik, geheel onverwacht, de prestigeuze Prix de Norvège mogen ontvangen. Deze prijs bestaat uit een geheel verzorgde reis naar de Noorse Fjorden, op uitnodiging van de Noorse Nederlander en kunstverzamelaar dhr. Egbert Pijfers. Hij laat op deze manier veelbelovend talent inspiratie opdoen in de indrukwekkende natuur van Noorwegen.