Agenda 2021

Van 17 januari tot en met 14 februari toont Galerie Bonnard de expositie ‘The Power of Nature’. Deelnemende kunstenaars zijn Ronald Soeliman, Esther Schlebos, Ken Zier, Ger Stallenberg en Antoinette Briët.

Agenda 2020

Vanaf 8 september zal mijn werk ‘Tree root Nocturne’ te zien zijn in de expositie ‘Zonder bomen, geen kunst’. Deze expositie vindt plaats in Kasteel Groeneveld, ter ere van het 50-jarig jubileum van de Bomenstichting.

Van 18 juli tot en met 13 september toont Galerie Autrevue de expositie ‘Rembrandt, op gepaste afstand’, met Henk Helmantel, Rein Pol en de laureaten Prix de Norvège. Er zullen een aantal van mijn werken te zien zijn.

Van 24 januari tot en met 13 april toont de Koppelkerk in Bredevoort de expositie ‘In de voetsporen van Rembrandt‘, met Henk Helmantel, Rein Pol en laureaten Prix de Norvège. Er zullen een aantal van mijn werken te zien zijn.

Agenda 2019

Kunstcollectief ARTE d’ELEA organiseert van 24 oktober t/m 22 december een groepsexpositie met als thema ‘Onder het oppervlak’ in Museum Thijnhof te Coevorden. Een aantal van mijn werken zullen daar te zien zijn.

Van 14 september tot 20 oktober hangt het werk ‘Zwerfstenen’ in de expositie “Figuratief NOW”, georganiseerd door De Boterhal in Hoorn. “Figuratief NOW” is expositie van nieuw afgestudeerden aan de figuratieve academies in Nederland; de Klassieke Academie, Wackers Academie en de Foudgumse `School.

Galerie Bonnard in Nuenen organiseert van 1 september t/m 6 oktober de expositie ‘Kunstenaars van Bonnard geïnspireerd door Vincent van Gogh’. Mijn werk ‘Boomwortels’ is opgenomen in deze bijzondere expositie.

Van 25 augustus t/m 22 september organiseert Galerie Drentsche Aa de expositie ‘Summer Art Event’. Er zullen drie werken van mij geëxposeerd worden; ‘Beukenbomen’, ‘Korstmossen’ en ‘Zwerfstenen in het bos’

Een grote groepsexpositie in salon opstelling van meer dan 200 kunstenaars; de ‘Flokstra Salon 1970-2019’ van 21 t/m 25 augustus in museum Pictura te Groningen. Mijn werk ‘Hunebed’ is te zien tijdens deze unieke salon.

6 – 7 juli Summer Art Event, Galerie Drentsche Aa te Balloo.

23 juni – 14 juli Eindexamen groepsexpositie Klassieke Academie Groningen. Museum Pictura.