Een nieuwe kunstkaart !

Geen categorie

Er is weer een nieuwe kunstkaart beschikbaar ! Het schilderij ‘Mos’ komt goed uit de ‘verf’ op deze kaart alhoewel een foto altijd maar een impressie is van het echte werk. Ook deze kaart is opgenomen in het ansichtkaarten assortiment van Tourist Info Borger. Het schilderij ‘Mos’ én de kunstkaart zijn te zien en verkrijgen bij Galerie Bonnard te Nuenen.

1 Comments on “Een nieuwe kunstkaart !”

  1. Ik vind je werk over zwerfstenen en mos heel mooi. Mooi hoe je de verf pasteus opzet voor het effect van mos op steen.
    Ik heb dat zelf ook geprobeerd in mijn project “Zwerfstenen/Flyttblock”. Dat is echter toch veel schraler gebleven. Wel heb ik gebruik gemaakt van een beetje marmerpoeder.
    Ik zou graag eens komen kijken naar je werk. Misschien zaterdag 8 februari in Bredevoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *